Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 28 Septembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Plantarea și transplantarea sunt favorabile în prezent. Lucrări recomandate în grădină: recoltarea fructelor, colectarea semințelor, modelarea și formarea coroanelor și mulcirea solului. Sunt eficiente și procesele pentru prevenirea și tratarea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Eforturile zilei de azi se concentrează doar asupra activității de colectare a fructelor și semințelor. De asemenea acordă îngrijirea și culturilor legumicole, curățând terenul din jurul acestora. Evită procesul de irigare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Lucrări recomandate: plantarea bulbilor, transplantarea, înmulțirea prin straturi a florilor, cât și udarea sau fertilizarea acestora. Azi se pot aplica tratamentele necesare împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Pregătește acum cele mai delicioase preparate pentru cămara ta de iarnă. Conserve de legume, siropuri de fructe de pădure, dar și compoturi gustoase sau gemuri, te vor încânta pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru începători!

Luna în Taur favorizează formarea unor culturi bogate, puternice, rezistente, ce vor produce recolte pe măsura așteptărilor.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 394
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .