Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 3 Septembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este un moment ideal pentru formarea și inocularea culturilor de grădină, îndepărtarea buruienilor, cât și pentru recoltarea fructelor pentru depozitarea pe termen lung. Pulverizați culturile cu soluții împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Se recomandă culegerea recoltelor de cartofi și rădăcinoase. Pentru culturile de roșii, vinete și ardei pot fi amplasați pari sau suporturi pentru susținere. Elimină frunzele și lăstarii vechi și uscați.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Lucrări favorabile: pregătirea solului pentru cultivarea de toamnă și pulverizarea plantelor cu soluții pentru combaterea bolilor și dăunătorilor. Pot fi plantate flori precum clematis sau alte soiuri ornamentale ce formează liane târâtoare sau cățărătoare.

post_thumb_preview
Plante de interior

În bucătăria proprie sunt recomandate activitățile de coacere și preparare a deliciilor pentru cămara de iarnă. Acordă atenție îngrijirii plantelor de interior, respectând recomandările pentru grădina de flori.

Pentru începători!

Luna în scădere, în Gemeni influențează gustul recoltelor de fructe. Ele nu vor abunda în aromă, însă rezultatele vor fi satisfăcătoare.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 358
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .