Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 5 Septembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi de succes pentru plantarea culturilor decorative și a arbuștilor fructiferi, cât și pentru activitățile de fertilizare, irigare și administrare a substanțelor ce oferă protecție împotriva dăunătorilor. Evită transplantarea și utilizarea pesticidelor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Plantează salată, ridichi sau mărar, cât și alte legume pentru consumul imediat. Udă culturile și îndepărtează florile și părțile uscate ale plantelor. Nu aplica pesticide.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este perioada ideală pentru afânarea și fertilizarea terenului. Plantează arbuști ornamentali, trandafiri și flori în grădina decorativă. Acestea trebuie irigate abundent imediat după procesul de plantare.

post_thumb_preview
Plante de interior

Nu este o zi indicată activităților de coacere în bucătărie. Acordă atenție îngrijirii plantelor de interior, plantând noi soiuri sau transplantându-le pe cele existente. Nu utiliza pesticide.

Pentru începători!

Luna în Rac favorizează fertilitatea culturilor. Cele înființate azi vor oferi recolte bogate cu fructe delicioase, ce vor putea fi depozitate pe o perioadă lungă de timp.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 358
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .