Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 5 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi de succes pentru plantarea culturilor decorative și a arbuștilor fructiferi, cât și pentru activitățile de fertilizare, irigare și administrare a substanțelor ce oferă protecție împotriva dăunătorilor. Evită transplantarea și utilizarea pesticidelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Plantează salată, ridichi sau mărar, cât și alte legume pentru consumul imediat. Udă culturile și îndepărtează florile și părțile uscate ale plantelor. Nu aplica pesticide.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este perioada ideală pentru afânarea și fertilizarea terenului. Plantează arbuști ornamentali, trandafiri și flori în grădina decorativă. Acestea trebuie irigate abundent imediat după procesul de plantare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Nu este o zi indicată activităților de coacere în bucătărie. Acordă atenție îngrijirii plantelor de interior, plantând noi soiuri sau transplantându-le pe cele existente. Nu utiliza pesticide.

Recomandarea zilei

Luna în Rac favorizează fertilitatea culturilor. Cele înființate azi vor oferi recolte bogate cu fructe delicioase, ce vor putea fi depozitate pe o perioadă lungă de timp.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 622
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier