Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 6 Septembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi destinată fertilizării, plivirii și administrării compostului pentru pregătirea terenului în vederea plantării de toamnă. Plantează arbuști fructiferi, cât și noi soiuri de plante ornamentale. Nu aplica pesticide culturilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Curăță culturile de legume, îndepărtând părțile vechi și uscate. Plantează legume în seră, evitând utilizarea substanțelor fitosanitare, precum pesticidele.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Lucrări recomandate: cultivarea plantelor perene, fertilizarea arbuștilor ornamentali și a florilor. Abține-te de la plantarea și transplantarea culturilor bulboase și a celor urcătoare.

post_thumb_preview
Plante de interior

Pregătirea prin coacere a preparatelor delicioase, nu va fi cu succes. Concentrează-te pe pregătirea conservelor și depozitarea fructelor pe termen lung, prin uscare și congelare, cât și pe activitățile de îngrijire a plantelor de interior.

Pentru începători!

Luna în Rac va influența pozitiv culturile înființate azi, oferindu-le capacitatea de a produse recolte bogate de fructe gustoase, suculente și cărnoase.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 340
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .