Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 9 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi sunt favorabile doar lucrările de curățare a terenului, în vederea pregătirii lui pentru cultivarea de toamnă. Plantarea, transplantarea, aplicarea tratamentelor, fertilizarea și tăierea nu sunt recomandate, deoarece luna nouă are o influență negativă, sensibilizând culturile.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Ocupă-te de îngrijirea culturilor de legume prin udarea lor și curățarea resturilor vegetative. Evită lucrările care pot afecta sistemul radicular, cât și plantarea sau transplantarea lor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Nu sunt recomandate activitățile de cultivare a plantelor ornamentale, cât nici cele de transplantare a acestora. Dacă este necesar, se poate efectua udarea moderată, în funcție de nivelul de umiditate al solului.

post_thumb_preview
Pentru casă

Dedică-ți timpul activității de preparare a deliciilor pentru cămara de iarnă. Pregătește compoturi, gem, dulceață, din delicioasele recolte de fructe. Asigură doar umiditatea necesară plantelor de interior.

Recomandarea zilei

Luna nouă în Fecioară nu favorizează culturile, ele devenind sensibile. Nu se recomandă activitățile de plantare și transplantare sau manipulare a rădăcinilor.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 630
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier