Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 9 Septembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi sunt favorabile doar lucrările de curățare a terenului, în vederea pregătirii lui pentru cultivarea de toamnă. Plantarea, transplantarea, aplicarea tratamentelor, fertilizarea și tăierea nu sunt recomandate, deoarece luna nouă are o influență negativă, sensibilizând culturile.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Ocupă-te de îngrijirea culturilor de legume prin udarea lor și curățarea resturilor vegetative. Evită lucrările care pot afecta sistemul radicular, cât și plantarea sau transplantarea lor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Nu sunt recomandate activitățile de cultivare a plantelor ornamentale, cât nici cele de transplantare a acestora. Dacă este necesar, se poate efectua udarea moderată, în funcție de nivelul de umiditate al solului.

post_thumb_preview
Plante de interior

Dedică-ți timpul activității de preparare a deliciilor pentru cămara de iarnă. Pregătește compoturi, gem, dulceață, din delicioasele recolte de fructe. Asigură doar umiditatea necesară plantelor de interior.

Pentru începători!

Luna nouă în Fecioară nu favorizează culturile, ele devenind sensibile. Nu se recomandă activitățile de plantare și transplantare sau manipulare a rădăcinilor.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 361
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .