Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Black Friday la GrădinaMax!

A sosit cel mai așteptat moment de către cumpărătorii împătimiți din întreaga lume! Black Friday este un eveniment de senzație, ce vine cu cele mai mari reduceri din an și golește milioane de rafturi într-o clipă.

Black Friday a debutat în SUA și a fost programat să coincidă cu Ziua Recunoștinței, dar acum este una dintre cele mai semnificative sărbători comerciale la nivel mondial.

Sărbătorește Black Friday cu GrădinaMax!

Pentru că suntem mereu în tendințe și dorim să oferim tot ce e mai bun clienților noștri, am pregătit un sortiment special de produse, cu reduceri surpriză. Te așteaptă reduceri uimitoare de până la 90%, precum și cadouri inedite!

Black Friday: semințe de legume și flori cu reduceri de preț

Reducerile oferite atât la produsele noi, cât și la produsele ce au câștigat deja inimile cumpărătorilor, fac posibilă achiziționarea soiurilor de semințe la cele mai avantajoase prețuri. Îți poți îmbogăți sortimentul de flori și legume și poți încerca noi soiuri de top, pentru doar câțiva bănuți. Vezi cum cresc ardeii uriași sau cum înfloresc petuniile în grădina ta, achiziționând materialul săditor la super preț! Cumpără, încearcă, împărtășește experiențe și economisește sume considerabile, în același timp!

Black Friday: trandafiri

Black Friday la GrădinaMax va fi o sărbătoare intens parfumată de mirosul fermecător al trandafirilor. Sortimentul trandafirilor vor beneficia de cele mai mari reduceri ale anului. Urcători, floribunda sau teahibrid – vei regăsi o mulțime de soiuri ce îți vor decora grădina într-un mod inedit.

Fructe și fructe de pădure

Când vine vorba de soiurile preferate pentru popularea grădinii sau livezii, sortimentul de arbori și arbuști fructiferi este în prim plan în vizorul clienților. Soiurile excelente, ce dau recolte bogate de zmeură parfumată, pere delicioase, mere crocante și dulci și piersici suculente, sunt o reală încântare pentru orice grădinar. Întreg sortimentul beneficiază de reduceri extraordinare. Profită acum și completează-ți livada!

Sfaturi utile

Știm că în unele regiuni timpul de plantare nu este tocmai favorabil, însă acest lucru nu trebuie să fie un impediment pentru achizițiile mult așteptate. În acest articol click aici vei regăsi informațiile necesare despre păstrarea sănătății plantelor pe perioada iernii. În acest fel vei reuși să protejezi până la 100% din materialul de plantare depozitat.

Bucură-te de cumpărăturile de Black Friday!

Publicat de: 20 noi 2019
Vizualizări: 1666
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
Lasă un comentariu
Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    mc visa paypal fancurier