Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Bulbii de flori au sosit în depozitul GrădinaMax

Înainte de fiecare sezon, în depozitul nostru ajunge o mare varietate de material săditor, de cea mai bună calitate. În curând vom începe expedierea către cumpărătorii noștri. În august am primit soiuri minunate de bulbi de flori din Olanda, atent împachetați pentru livrare. Calitatea materialului săditor este excelentă, iar bulbii au un randament deosebit de înflorire.

Frezii și alte plante cu bulbi mici. Bulbii sunt puternici, vii și viguroși.

Ranunculus alb, portocaliu, galben și roșu, au ajuns în stare extraordinară.

Restul bulbilor sunt deosebiți. Păcat că nu vă putem arăta fiecare soi din sortimentul nostru uriaș de bulbi de flori. Dacă ai plasat o comandă de bulbi – o vei primi foarte curând!

Câteva detalii despre depozitul nostru1 Plantele noastre decorative sunt de asemenea gata de livrare. Toate plantele ornamentale vor fi ambalate în ghivece, ce asigură viabilitatea și vigurozitatea lor.

Plantele noastre sunt pregătite de livrare. Am început împachetarea lor – vor sosi în curând. Dacă încă nu ai plasat o comandă pentru bulbi de flori, acum este momentul să faci acest lucru! Bucură-te de materialul săditor de calitate superioară!

Publicat de: 31 aug 2020
Vizualizări: 3681
(Voturi: 2, Evaluare: 4.5)
Lasă un comentariu
Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    mc visa paypal fancurier