Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Catalogul Grădina Max s-a extins! Noi soiuri de semințe așteaptă să fie descoperite

Semne bune anul are și vești noi pentru iubitorii de grădinărit. Grădina Max și-a îmbogățit catalogul de produse cu sortimente noi de semințe care să-ți delecteze papilele gustative și să-ți încânte privirea ori de câte ori te relaxezi în curtea casei.

Așa cum te-am obișnuit și până acum, pe magazinul nostru online vei găsi în continuare o varietate de semințe binecunoscute pentru livada de fructe ori grădina de legume sau flori. În afară de soiurile cu care ești deja familiarizat, am extins portofoliul de produse cu cele mai recente soiuri de semințe lansate pe piață, precum roșiile Chrestensen sau Vilmorin.

Spre deosebire de anul 2018, acum te poți bucura de o cantitate dublă de semințe din care să le alegi pe cele favorite pentru tine și cei dragi. Ești curios să afli ce tipuri de semințe ți-am pregătit?

Descoperă în cele ce urmează ce noi produse au fost adăugate.

Ce sortimente noi de semințe poți achiziționa de pe magazinul online Grădina Max?

Cu ce tipuri de plante îți poți diversifica grădina?

Indiferent de preferințele tale, la Grădina Max găsești întotdeauna o gamă largă de legume și fructe potrivite pentru cultivarea în orice zonă a țării. Și noile sortimente aduse au fost atent selecționate astfel încât să se poată dezvolta armonios în condițiile climatice din țara noastră.

Sortimente noi legume

Mai mult decât atât, sortimentele noi de semințe au atât proprietăți benefice pentru întregul organism, cât și o estetică aparte. Printre legumele aduse, vei găsi diverse tipuri exotice de roșii (Black Cherry, Mascota), castraveți (Chinese Slangen, Anulka F1), morcovi (Deep Purple F1) sau mirodenii (cimbru, rozmarin).

Și în ceea ce privește fructele, te așteaptă multe surprize plăcute și delicioase. Ca să-ți faci o mică idee, iată câteva dintre sortimentele pe care le poți încerca: Pepene Junior F1, Dovleac Muscade de Provence, Arbore de Căpșuni.

Ce tipuri de flori poți planta?

Întotdeauna este un prilej numai bun pentru a diversifica coloristica grădinii tale cu flori. Fie că preferi plantele clasice sau pe cele moderne, îți punem la dispoziție o varietate de sortimente. Iată o parte dintre recomandările noastre pe care le poți include pe lista de cumpărături:

Sortimente noi flori

De ce sunt sortimentele noi de semințe de la Grădina Max alegerea potrivită?

Calitatea superioară este principala caracteristică a tuturor tipurilor de semințe pe care le găsești în cadrul magazinului online. Oricare ar fi sortimentul ales, fructe, legume sau flori, ai siguranța că au fost selectate cu atenție, astfel încât să poată fi semănate în fiecare zonă a țării.

De asemenea, miile de cumpărători mulțumiți de produsele noastre sunt dovada calității tuturor produselor și ne ambiționează în continuare să-ți oferim cele mai bune semințe. Oricare ar fi preferințele tale, în cadrul magazinului online găsești o diversitate de semințe tradiționale și moderne și te poți bucura de promoții constante și reduceri, economisind astfel sume însemnate de bani.

Totodată, poți plasa cu ușurință o comandă online, urmând ca plata acesteia să se realizeze numai după livrare, fie la oficiul poștal, fie la domiciliu, în funcție de preferințele tale. Toate comenzile se înregistrează și se procesează în cel mai scurt timp posibil din momentul în care sunt plasate.

Și, ori de câte ori ai nelămuriri privind modalitățile de întreținere ale legumelor, beneficiezi de asistență gratuită și de sfaturile și îndrumările echipei noastre.

Fii și tu printre primii care își diversifică culturile din grădină! Intră pe GrădinMax.ro, descoperă soiurile moderne de semințe și alege-ți favoritele.

Publicat de: 31 ian 2019
Vizualizări: 3881
(Voturi: 2178, Evaluare: 4.7)
Lasă un comentariu
Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    mc visa paypal fancurier