Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Cum păstrezi mini-pomii fructiferi până la plantare?

cum se pastreaza mini pomii fructiferi pana la plantareMini-pomii fructiferi sunt altoiți pe portaltoi și nu depășesc 1,5 m în înălțime. Îi poți planta în grădini micuțe și te poți bucura de fructele lor fără a depune niciun fel de efort. În plus, aspectul pomilor va fi unul deosebit iar tu vei reuși să schimbi înfățișarea curții tale în cel mai ingenios mod posibil.

Mini-pomii fructiferi trebuie păstrați cu grijă până la plantare. Ai grijă de răsadurile tale, dacă nu ai timp să le plantezi imediat după ce le-ai cumpărat. Adăpostește materialul săditor într-un loc în care razele soarelui nu pot pătrunde și evită expunerea la temperaturi prea ridicate.

Cel mai bine ar fi să păstrezi mini-pomii într-un beci sau într-o pivniță. Spațiul trebuie să fie răcoros și umed, însă bine aerist.

Altfel, mucegaiul poate deteriora rădăcinile răsadurilor și nu vei mai putea să te bucuri de pomișorii tăi. Hidratează răsadurile dacă observi că rădăcinile încep să se usuce și alege să le plantezi în cel mai scurt timp posibil.

Publicat de: 20 mai 2019
Vizualizări: 1551
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
Lasă un comentariu
Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    mc visa paypal fancurier