Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Cum se prepară siropul de cătină?

cum se prepara siropul de catinaDacă vrei să ai o imunitate de fier pe timp de iarnă, atunci învață cum să-ți prepari sirop de cătină, un remediu eficient și gustos.

Ai nevoie de 1 kilogram de cătină și aproximativ 300 grame de miere de albine. Suplimentar poți adăuga și o linguriță de polen.

Înainte de a te pune pe treabă, spală cătina bine și las-o la scurs câteva ore într-o sită. Ulterior, așaz-o pe șervețele de hârtie ca să se absoarbă apa. Un procedeu migălos este ruperea codițelor fructului. Pentru a evita zdrobirea fructului de cătină, mai bine folosești o foarfecă pentru a tăia codițele. Zdrobește bine bobițele de cătină. Poți apela la storcătorul de fructe. Mută conținutul obținut într-un tifon și stoarce bine.

Adaugă mierea de albine în funcție de cantitatea de suc obținută. Pune siropul în sticle de plastic și ține-l la macerat aproximativ 7 zile.

Pulpa, codițele și alte resturi pot fi folosite pentru prepararea ceaiului de cătină.

Publicat de: 08 oct 2019
Vizualizări: 145
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
Lasă un comentariu
Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .