Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Promoții de sezon la GrădinaMax! Află reducerile la flori și semințe

Ai terminat de plantat tot ce aveai în plan?

Sigur a mai rămas loc pentru completarea grădinii de flori sau chiar a recoltelor de legume și fructe. Iată de ce pachete promoționale și reduceri te poți bucura acum, direct din depozitul nostru.

Beneficiază acum de promoțiile GrădinaMax la flori ornamentale, trandafiri, legume sau fructe. Iată ce am pregătit pentru tine.

Semințe de legume

Cartofii de sămânță îi găsești la o reducere de chiar și până la 40%. Sortimentul de cartofi pe care ți-l oferim este bogat, astfel ai de unde alege ce se potrivește pământului tău.

Diferite tipuri de roșii, varză, verdeață, morcovi, condimente, salată, ridichi, pepene, ceapă, castraveți și tot ce îți dorești găsești la super reduceri pentru semințe, asigurate de furnizorul tău de legume, GrădinaMax.

Toate acestea sunt la lichidare de stoc, așadar profită acum de cele mai bune soiuri prețuri atractive.

Ultima rundă de reduceri de primăvară

De la o gamă variată de ciuperci până la flori, ai posibilitatea acum de a achiziționa diverse pachete la care se aplică reduceri de primăvară. Găsește sortimentele pline de proteine și de arome în gama variată de ciuperci puse la dispoziția ta: hribi, pleurotus, gălbiori, gheba ciobanului, champinion sau chiar trufe negre.

Și pentru că primăvara este pe sfârșite, încă mai ai timp să îți mărești producția de fructe de pădure din grădina ta. Astfel poți face o afacere bună datorită reducerilor aplicate pentru:

  • căpșuni super remontați set de 3 soiuri;
  • săptămâna fructelor de pădure 3 la preț de 2 ce conține: arbuști de mur și hibrizi, cocăz, hibrizi de zmeur și diferite soiuri de zmeur dintre care și zmeuri remontanți;
  • săptămâna viței de vie în care se aplică reduceri de pînă la 20% la variatele tipuri de viță de vie.

Liane ornamentale

Bogăția florilor ornamentale agățătoare are farmecul ei aparte. Încearcă ceva nou anul acesta și folosește liane ornamentale pentru a-ți înfrumuseța locurile preferate din grădină.

Mai ai câteva zile în care beneficiezi de reducerea de până la 30% la soiurile de iederă, glicină, clematis și nu numai.

Trandafiri

Mirosul trandafirilor în grădina ta te poartă într-o lume de basm. Caută acum soiurile de butași de trandafiri reduceri care se potrivesc stilului tău. Beneficiezi de reduceri semnificative de până la 50%. Alege între trandafirii urcători sau teahibrizi  ce-ți fură ochii datorită culorilor inedite pe care le au.

Până la 31 mai ai posibiltatea de a alege dintr-o gamă largă de soiuri de flori, fructe sau semințe. Găsește ușor produsul pe care îl cauți direct în depozitul GrădinaMax și profită de reducerile semnificative aplicate sortimentelor variate de produse pe care ți le oferim.

Spor la cules reduceri îți dorim!

Publicat de: 25 mai 2018
Vizualizări: 7408
(Voturi: 4887, Evaluare: 4.8)
Lasă un comentariu
Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    mc visa paypal fancurier