Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

FAN Courier

Livrarea rapidă şi în deplină siguranţă a produselor comandate de dumneavoastră se realizează prin FAN Courier, liderul serviciilor de curierat rapid din România. Întrucât coletul cu produsele comandate va fi livrat direct la adresa indicată şi înmânat personal, este foarte important să se precizeze adresa exactă, completă și un număr de telefon valid, de preferat mobil. Plata se face la primirea coletului, în numerar sau prin card bancar; livrarea se face pe întreg teritoriul României.

Livrarea prin curier presupune siguranță și o viteză maximă de livrare a comenzii, de 24 de ore, în peste 3600 de centre, la nivel național. În cazul în care localitatea de destinaţie se află la o distanţă mai mare de centrele FAN Courier, livrarea va avea loc în cel mult 48 de ore. Un alt avantaj al sistemului FAN Courier, este flexibilitatea orei de livrare, ce se poate regăsi în intervalul 10:00 - 18:00, de luni până sâmbătă, inclusiv.

Tariful de livrare este fix, în cuantum de 21 lei, indiferent de localitate, de zona de destinaţie sau de numărul de produse comandate, sumă inclusă pe factura finală din colet. La orice comandă de peste 450 lei, livrarea este gratuită. Timpul de livrare, precum și o listă a centrelor FAN Courier, sunt disponibile pe site-ul oficial al companiei http://www.fancourier.ro/ . De asemenea, tot pe site-ul FAN Courier, veţi putea urmări, în timp real, locaţia coletului dvs., pe baza numărului de AWB alocat.

GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .