Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Garanţia 100%

15 ani de funcţionare stabilă pe piața seminţelor şi a plantelor de elită. Ani de livrări neîntrerupte şi de expediere la timp a mărfurilor. Noi lucrăm cu şi pentru dumneavoastră de mulţi ani deja şi în acest timp am câştigat reputaţia de furnizor de încredere de la care puteţi cumpăra seminţe şi material săditor cu 100% rată de germinare. Vindem material săditor care corespunde standardelor calitative în vigoare şi selectăm doar cele mai bune soiuri de elită, testate în propriile zone experimentale.

Ambalajul unic, creat special pentru expedierea răsadurilor şi puieților, ne permite să trimitem rădăcini vii la cele mai lungi distanțe. Specialiștii noștri au elaborat o compoziție specială din sol și hidrogel, care păstrează o umiditate optimă pentru un timp mai îndelungat. De aceea noi garantăm că răsadurile şi puieții trimiși vor veni în perfectă stare și se vor aclimatiza foarte rapid la noul loc de plantare.

Toate semințele culturilor de legume și flori comercializate de către compania noastră trec un test de germinare într-un laborator de testări acreditat. Volumul de probe analizate este de peste 10 mii. În laboratorul de testări lucrează specialiști cu înaltă calificare care evaluează calitatea semințelor la etapele de recepţie, depozitare și vânzare. Se verifică, de asemenea, puterea de germinare.

Înalta calitate a semințelor – garanția unui randament înalt! Semințele noastre îndeplinesc cerințele standardelor de stat în vigoare.

Lucrăm doar cu furnizori verificați de produse pentru grădinarit, certificaţi şi avizaţi și având cele mai bune recenzii.

Calitatea produselor noastre pentru grădinărit (inclusiv îngrășăminte, soluri, ceramica de grădină, etc.) reprezintă atât cartea noastră de vizită, cât şi a furnizorilor noştri – esenţa unui parteneriat de succes.

Important! Nu eliminați solul cu hidrogel folosit pe timpul transportului de la rădăcinile puieților, la plantare. Astfel, planta se va obișnui cu noua locație mult mai rapid și va începe să crească activ încă din primele zile de la plantare.

GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .