Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Politica de returnare

Facem tot posibilul ca tu să fii mulțumit de produsele achiziționate din magazinul nostru online. De aceea, expediem doar produse viabile, care sunt verificate de 2 ori, înainte de împachetare și expediere. De asemenea, există posibilitatea să fie diferențe între produsul comandat și cel recepționat. Aceste situații pot surveni datorită erorii umane, de aceea te sfătuim să verifici produsele livrate. Te rugăm să ai în vedere faptul că produsele comandate sunt plante vii, care pe parcursul transportului pot suferi mici deteriorări, iar în cazul în care nu sunt plantate conform instrucțiunilor, acestea pot muri. Dacă întâmpini una dintre problemele enunțate anterior, te rugăm să te folosești de garanția oferită.

 

Dacă totuşi, produsele recepţionate nu te mulţumesc pe deplin şi doreşti să le returnezi, te rugăm să ne transmiți reclamaţia în scris, prin servicul Asistenţă şi reclamaţii sau e-mail, sau telefonic. În cazul contractelor încheiate la distanță, Grădinamax se obligă să asigure consumatorului dreptul de returnare a produselor, care poate fi exercitat într-un interval de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, în conformitate cu prevederile OUG 34/2014. Produsul se returnează exclusiv cu eticheta originală și o copie a facturii originale. Costul returnării produselor revine în sarcina clientului.

 

În cazul în care reclamaţia este legitimă, produsul se va schimba gratuit şi taxa de înlocuire va fi suportată de noi. Dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii în contul specificat de tine în cererea de retur, sau prin mandat poştal, la adresa specificată de tine în cererea de retur. Pentru comenzile platite, cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.. Garanţia nu este valabilă dacă daunele sunt produse de condiţiile meteo (ger, grindină, secetă, etc). Serviciul Relaţii Clienţi îțî stă la dispoziţie conform orarului luni – vineri, între orele 8-18.

 

mc visa paypal fancurier