Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Impresii din gospodăria clientului. Grădina minunată a Dianei Georgescu

Vizitarea clientei noastre, Diana Georgescu, a fost o adevărată plăcere pentru noi, pasiunea ei pentru grădinărit fiind dovedită de frumusețea gospodăriei sale. Culturile abundă în recolte de fructe mari, și intens aromate, legume coapte ce te îmbie prin prospețimea culorilor, iar plantele ornamentale te încântă prin spectacolul creat de multitudinea de forme și nuanțe intense. Toate acestea alcătuiesc o grădină de vis, ce a luat naștere datorită grijii și muncii desfășurate cu multă dăruire, de clienta noastră. Te invităm să te convingi de rezultatele spectaculoase, de care oricine ar fi mândru!

SPAȚIU, CĂLDURĂ ȘI LUMINĂ – SECRETELE GRĂDINII DE SUCCES

Imaginile surprind fericirea de pe chipul culegătorilor, adusă de recoltele abundente, obținute în urma unei veri însorite, pline de căldură. Bucuria radiază pe chipurile lor, stârnindu-ne curiozitatea de a afla care este secretul fericirii și satisfacției.

„Diana, există o tehnică specială pentru a dobândi tot ce ai acum? Care este secretul tău?”

„Totul stă în mâinile noastre! Secretul meu este că fac totul cu plăcere. Orice muncă în grădină implică efort, dar dragostea și pasiunea pentru grădinărit mă ajută să duc lucrurile la bun sfârșit, devenind totul mai ușor.”

Plăcerea grădinăritului

„Grădina îmi dă putere, satisfacție, prin ea trăiesc și mă regăsesc pe mine. Cunosc fiecare plantă, floare, crenguță și mereu mă străduiesc să îi acord atenția și grija necesară pentru a ține totul în ordine.”

Recoltarea viței de vie

„Obișnuiesc să-i antrenez pe toți în această activitate – părinți, copii, nepoți, vecini, chiar și pe tine! Recolte sunt suficiente pentru toți, iar culesul strugurilor devine distractiv!”

Recolte bogate

„Îi sfătuiesc pe toți cumpărătorii voștri și pe cei pasionați de grădinărit, să facă totul cu plăcere, să se bucure de orice muncă și să zâmbească mai mult! Dacă pui pasiune și dăruire în ceea ce faci, ți se va întoarce înzecit!”

Îți mulțumim, Diana, pentru ospitalitatea și căldura cu care ne-ai primit, pentru că am putut surprinde toate aceste fotografii ce sunt dovada vie că în urma muncii și devotamentului acordat grădinii tale, rezultatele nu au încetat să apară, ba chiar sunt cu adevărat satisfăcătoare. Cu siguranță clienții noștri se vor bucura să le vadă și-ți vor urma exemplul.

 

Dragii noștri clienți! Dacă doriți să ne împărtășiți micile voastre secrete din gospodărie și să ne încântați cu imagini din grădina voastră de vis, așteptăm cu nerăbdare fotografiile voastre! Lăsați imaginile să povestească despre experiența voastră, despre recoltele acestui an, despre grădinile decorative ce atrag atenția prin frumusețea trandafirilor și plantelor ornamentale. Trimiteți un e-mail la adresa – info@gradinamax.ro, cu titlu – Grădina Clientului - iar noi vom publica povestea voastră. Vom fi bucuroși să aflăm micile voastre secrete și să le împărtășim cu cititorii blogului GrădinaMax.

 

 

Publicat de: 03 oct 2018
Vizualizări: 3341
(Voturi: 2430, Evaluare: 4.7)
Lasă un comentariu
Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    mc visa paypal fancurier