Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Noutățile toamnei la Grădina Max: Ce surprize te așteaptă să le descoperi

Semne bune toamna are și vești din belșug! Schimbările din natură prevestesc modificări și în grădina noastră. Așa cum te-am obișnuit, noul sezon aduce și noutățile de toamnă la Grădina Max.

Bănuiești ce ți-am pregătit? Ai intuit bine: am extins catalogul de produse pentru ca tu să te bucuri de o gamă diversificată de semințe, care pot satisface și cele mai pretențioase gusturi. Iar pentru că ne dorim să ai parte de o experiență cât mai variată în cadrul magazinului nostru online, am adăugat și noi categorii de produse.

Însă despre toate aceste noutăți ale toamnei, te invităm să citești în cele ce urmează.

Noutăți toamnă Grădina Max: cele mai recente categorii de bulbi de flori

Lunile de toamnă sunt o perioadă numai bună pentru a planta bulbii de flori și a-ți pregăti grădina pentru anul viitor.  Imaginează-ți cât de viu colorată și diversificată o să arate grădina ta la primăvară. Va fi o adevărată plăcere să îi admiri frumusețea și să te relaxezi într-un cadru spectaculos, nu-i așa?

Echipa noastră a pregătit diverse categorii de bulbi de flori pentru toamnă astfel încât fiecare iubitor de plante să își poată aranja oaza de liniște așa cum își dorește.

Bulbii de flori Star Capperline sunt o explozie de culoare și un mix între plantele populare pentru grădină și cele grandioase, mai rar întâlnite. De aici poți alege diverse tipuri de lalele, oxalis, narcise și multe altele.

Noutati toamna Gradina Max - Zambile

Dacă te numeri printre persoanele care adoră mixurile de flori multicolore, zambilele și crinii de cameră, îți recomandăm să descoperi bulbii de flori Global Capperline. Varietatea de culori și plante te vor cuceri imediat.

Iubitorii de flori tradiționale vor fi fermecați de bulbii Day Dream Capperline. Aici ai la dispoziție o varietate de lalele, brândușe și frezii.

Delicatețea bujorilor și măreția crinilor sunt specifice bulbilor Best Buy Capperline. Această categorie de flori este special creată pentru persoanele care adoră să aibă o grădină grandioasă.

Noutati toamna Gradina Max - Crini

Gingășia seturilor de lalele și a muscarilor este specifică bulbilor de flori Superior Capperline. Oricare ar fi soiul favorit, grădina ta cu flori va căpăta un aspect deosebit.  

Înfrumusețarea grădinii cu noii bulbi de flori de la Grădina Max

Noutățile toamnei de la Grădina Max sunt un bun prilej pentru a-ți îmbogăți grădina cu noi sortimente de flori. Mai mult, în această perioadă te poți bucura de diverse promoții și cadouri pentru ca tu să îți poți aranja grădina așa cum visezi, cu un buget rezonabil.

Indiferent de soiurile de plante pe care le adori, magazinul nostru online dispune de peste 500 de tipuri de flori, de o calitate superioară.

Bulbi de flori toamna

De asemenea, la Grădina Max poți comanda oricând florile preferate, iar noi ne asigurăm că produsele tale sunt expediate în cel mai scurt timp posibil, oriunde în țară. Oricare ar fi valoarea comenzii, o poți achita fie prin card bancar, în momentul în care plasezi comanda online, fie numerar, în sistem ramburs, în momentul în care primești comanda.

Ești gata să îți transformi grădina într-una spectaculoasă, care să-ți încânte privirea în fiecare moment al zilei? Descoperă noul catalog Grădina Max și alege-ți plantele favorite.

Iar dacă ai nelămuriri sau întrebări referitoare la sădirea florilor alese, nu uita că poți contacta specialiștii noștri pentru sfaturi și îndrumări.  

Mult spor la grădinărit și o toamnă plină de roade îți dorim!

Publicat de: 09 sep 2019
Vizualizări: 3022
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
Lasă un comentariu
Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    Te-ar mai putea interesa
    Cele mai populare
    • Preț descrescător
    • Preț crescător
    • Cele mai populare
    • Cele mai noi
    • Nume
    Toate categoriile
    • Toate categoriile
    • Bulbi de flori Best Buy Capperline
    • Bulbi de flori de primăvară
    • Bulbi de flori Star Capperline
    • Noutăţi 2024
    • Plante perene
    Promoţie!
    Noutăţi
    Crin Salmon Classic imagine 1
    0 Comentarii
    Crin Salmon Classic
    Cantitate într-un pachet: 2 buc
    10.90 lei 13.90 lei

    Cel mai mic preț în 30 de zile:* 10.90 lei

    Adaugă în coș
    mc visa paypal fancurier