Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Salata cu calorii puține, care te satură

Uneori, stilul de viață cotidian poate fi cauza pentru care sărim peste mese sau preferăm să comandăm de mâncare în loc să ne gătim noi. De aceea, vrem să îți oferim o soluție rapidă ca să poți schimba acest obicei și să te bucuri de ceea ce are grădina de oferit, în fiecare zi.

Salatele consistente pot fi considerate feluri principale de mâncare iar energia și faptul că te fac să te simți ușor după ce le savurezi, sunt în plus în alegerea unui prânz sau cină pe baza de spanac.

Spanacul este un bun antioxidant iar chiar dacă nu ne face să arătăm ca Popeye marinarul, ne ajută în lupta cu colesterolul și este foarte bun pentru oase. Pe lângă spanac, năutul vine la fix deoarece el este bogat în proteine, fibre și sărac în calorii.

De multe ori simți nevoia să mânci ceva ușor, dar care să și țină de foame? Atunci rețeta de năut și spanac este pentru tine.

Ingrediente:

  • Năut la conservă;
  • Spanac proaspăt;
  • Brânză Feta sau Tofu;
  • Lămâie.

Pentru sos, poți opta pentru sosul clasic de salată făcut cu ulei de măsline, sare și oțet balsamic. La acesta poți adăuga și semințe de susan, dacă îți plac. O altă alternativă ar fi sosul alb făcut pe bază de smântână sau iaurt. În funcție de preferințele tale, important este să fie pe gustul tău.

Mod de preparare

Bucuria de a prepara salate este că nu trebuie să ții cont de proporții atât de precis și nu ai de respectat nicio ordine privind adăugarea ingredientelor.

Ca și sugestie de preparare, poți folosi un bol încăpător în care să așezi spanacul peste năut, apoi să adaugi brânza preferată și sucul de lămâie. Ulterior, completează salata cu sosul făcut dinainte sau prepară-l direct în bol punând condimentele acestuia pe rând, în cantitățile dorite.

Bucură-te de fiecare ridicare de clește când amesteci salata și lasă culorile legumelor să creeze o imagine care să îți crească plăcerea și pofta de a mânca.

O rețetă simplă și gustoasă, perfectă pentru prânz sau cină îți poate face ziua mai bună, iar o salată este mereu bine-venită în meniul de zi cu zi.

Îți dorim poftă mare și să te bucuri de fiecare ingredient de salată din grădina ta!

Publicat de: 19 mar 2018
Vizualizări: 1979
(Voturi: 806, Evaluare: 4.6)
Lasă un comentariu
Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    mc visa paypal fancurier