Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Sortiment nou! Trandafirii Floribunda disponibili în magazinul GrădinaMax!

Soiul de trandafiri floribunda a fost cultivat pentru prima dată în anul 1924, în ultima jumătate a secolului 20, devenind favorit în rândul profesionștilor din domeniul peisagistic, din întreaga lume. Reprezintă rezultatul încrucișării de succes a două soiuri foarte productive, urcători și teahibrid, care prezintă o rezistență extraordinară, și o varietate de culori și forme de o rară frumusețe. Acum aveți posibilitatea de a procura trandafiri floribunda comandând online pe www.gradinamax.ro.

 

 

 

Prin ce se deosebesc trandafirii floribunda, de celelalte soiuri?

Termenul "floribunda" înseamnă înflorire abundentă. Nu este acesta rezultatul dorit de către toți grădinarii pasionați în mod special de plantarea trandafirilor, în momentul achiziției lor? Imaginea din catalog se poate transpune în mod real, bucurându-vă de tufe luminoase care vor decora în mod deosebit propriile gospodării.

Caracteristicile cheie ale trandafirilor floribunda:

Pe aceeași tulpină se formează inflorescențe bogate de flori.

În comparație cu celelalte soiuri care ating 80 cm în înălțime, soiul floribunda are o creștere mai viguroasă, depășind lungimea de 150 cm.

Avantajele soiului:

Este cea mai iubită specie de trandafiri, datorită următoarelor particularități:

  1. Soiul floribunda prezintă o rezistență ridicată la temperaturile scăzute de până la -30°C, și chiar dacă unele ramuri sunt slăbite, tufa se regenerează rapid.
  2. Rezistența la boli și dăunători este de asemenea o calitate, fapt pentru care au fost și apreciați în comparație cu alte specii de flori.
  3. Tufele au capacitatea de a se auto-curăța, ceea ce înseamnă că după înflorire, mugurii se desprind automat de pe tulpini, fără să afecteze sănătatea plantei.
  4. Trandafirii înfloresc încă de la începutul lunii iulie, continuând până la sfârșitul lunii septembrie în mod constant; perioadele de înflorire sunt urmate de perioade de repaus.

O varietate de forme și culori

Floribunda Kimono

Trandafir înalt care produce flori cu petale de culoare roz-somon. Butașii se plantează în apropierea unor suporturi sau ziduri, care vor fi superb decorate pe timpul verii, odată cu perioada de înflorire.

 

Black Cherry

Soi ideal pentrua crearea aranjamentelor florale sau a buchetelor de flori. Florile acestuia sunt de dimensiuni mari, de culoare roșie, cu boboci deși ce se deschid treptat. Soiul Black Cherry prezintă o toleranță ridicată la temperaturile scăzute.

 

Floribunda Ebb Tide

Această specie creează un peisaj de o frumusețe deosebită, la care orice grădinar visează. Florile sunt de dimensiuni mari cu petale dese, suprapuse în straturi, asemeni unei pânze de culoare violet-întens. Parfumul lor nu este cel specific trandafirilor, acesta fiind discret, emanând un iz proaspăt mere și cuișoare. Poate crește în grădinile umbrite ale zonelor suburbane, oferind inflorescențe bogate pe toată durata lunilor iulie-octombrie.

Floribunda Friesia

Este un trandafir fermecător, de culoare galben-intens, cu un parfum plăcut, fructat, ce-i duce pe gurmanzi cu gândul la mere și lămâi proaspete. Tufa ajunge la o înălțime medie de 70-80 cm, dezvoltându-se viguros în prezența soarelui, dar și la umbră, producând inflorescențe abundente.

 

Acestea nu sunt toate soiurile disponibile. Pentru a vedea întreaga ofertă a magazinului GrădinaMax, puteți accesa catalogul nostru, achiziționând cu ușurință produsele dorite. Materialul săditor furnizat de către noi, este supus la o serie de teste și verificări conform standardelor agricole, pentru a-și păstra sănătatea și vitalitatea pe toată durata expedierii.

Publicat de: 02 feb 2017
Vizualizări: 6560
(Voturi: 1907, Evaluare: 4.7)
Lasă un comentariu
Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    Te-ar mai putea interesa
    Cele mai populare
    • Preț descrescător
    • Preț crescător
    • Cele mai populare
    • Cele mai noi
    • Nume
    Toate categoriile
    • Toate categoriile
    • Noutăţi 2024
    • Trandafiri 2024
    • Trandafiri Floribunda
    Promoţie!
    Noutăţi
    Trandafir floribunda Nina imagine 1
    2 Comentarii
    Trandafir floribunda Nina
    Cantitate într-un pachet: 1 buc
    16.90 lei 29.90 lei

    Cel mai mic preț în 30 de zile:* 29.90 lei

    Adaugă în coș
    mc visa paypal fancurier