Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Rețetă legume la grătar

Consumul de legume este recomandat atât pentru persoanele care doresc menținerea unei stări de sănătate optime, cât și pentru cele care țin dietă. Ele pot fi preparate în multe feluri diferite și îți oferă rezerva de vitamine, minerale și vitalitate zilnică. Cea mai bună veste? Le poți culege proaspete din propria ta grădină și te vei bucura de savoarea lor în doar câțiva pași simpli.

Noi îți propunem o rețetă de legume la grătar simplă pe care o poți încerca oricând. Nu ai nevoie decât de puțin timp liber, de puțină inspirație și de un apetit pe măsură. Pune-ți șortul și hai să bucătărim împreună!

Rețetă legume la grătar

Ingrediente:

Poți folosi orice legume ai la îndemână în grădină sau în bucătărie. Câteva dintre recomandările noastre sunt:

  • Roșii
  • Dovlecei
  • Ardei capia
  • Ciuperci
  • Porumb
  • Cartofi

După ce ai procurat legumele, mai ai nevoie doar de ulei de măsline, sare și alte condimente după gust. Câteva sugestii de condimente din partea noastră care merg foarte bine cu legumele la grătar sunt piper, cimbru, oregano, busuioc, usturoi sau pătrunjel.

Mod de preparare

Speli foarte bine legumele preferate. Îți recomandăm să alegi legume proaspete și tari pentru o savoare mai mare, nu foarte coapte. După ce le-ai clătit cu apă din abundență, următorul pas este să le feliezi și le adaugi sare. Folosește o pensulă de gătit și unge legumele tăiate cu ulei de măsline pe ambele părți. Așează-le pe grătarul bine încins și asigură-te că s-au pătruns pe ambele părți. Timpul de gătire este de aproximativ 15 minute, astfel că te vei bucura de un preparat rapid și sănătos.

Recomandare de servire:

Acest preparat poate fi servit ca atare pentru un prânz sau o cină sănătoasă, dar și ca garnitură rapidă de servit la cină, alături de preparate din carne.

Doar dă fuga până la bucătărie sau până în grădină, încinge grătarul și bucură-te de savoarea naturii în farfuria ta! Invită-i și pe cei dragi la masă! Poftă bună și spor la bucătărit!

Publicat de: 27 feb 2018
Vizualizări: 3420
(Voturi: 828, Evaluare: 4.6)
Lasă un comentariu
Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    mc visa paypal fancurier