Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Festivalul strugurilor

Festivalul strugurilor! -50% reducere la întregul sortiment de viță de vie de la GrădinaMax. Soiuri roditoare cu fructe mari și delicioase -doar ce e mai bun pentru grădina ta!

Se încheie în:
Zile
Ore
Minute
Secunde
Descrierea promoției

Vița de vie nu putea să lipsească de la petrecerea noastră!

Te invităm să participi și tu la festivalul strugurilor și să profiți de reducerile de până la 50%! Desertul de astăzi este un platou plin de ciorchini uriași de struguri delicioși. În cele ce urmează îți vom prezenta tot ce trebuie să faci pentru a avea o podgorie roditoare.

  1. Alege varietățile potrivite pentru tine. Dacă ești un viticultor amator, te sfătuim să alegi varietăți care nu sunt foarte pretențioase. De exemplu vița de vie Bianca va supraviețui chiar dacă este tunsă greșit sau nu este îngrijită corespunzător. Cu timpul, cu siguranță vei deveni mai bun.
  2. Nu stopa creșterea viței de vie. Ea trebuie ajutată să crească, nu împiedicată. Vița de vie de multe ori se comportă ca și o buruiană, iar în cazul în care o plantezi corect ea va fi practic indistructibilă. În sezonul rece, chiar dacă partea supraterană va îngheța, planta își va reveni după încălzirea vremii. Așadar, cea mai mare atenție trebuie acordată locului de plantare. Aceasta este cheia succesului.
  3. Ține cont și de regiunile țării.

Studiază cu atenție caracteristicile fiecări varietăți. Este foarte important de știut cât de lung este sezonul iarnă și vară în regiunea ta. Pentru a scăpa de grijile privind iernarea corespunzătoare a viței de vie te sfătuim să alegi din start soiuri rezistente la îngheț. Plantează toamnă - este perioada optimă pentru viță de vie. Natura se va ocupa de restul sarcinilor tale obișnuite. Acum economisești și sume considerabile deoarece timp de încă câteva zile butașii de viță de vie beneficiază de reduceri de până la 50%!

Obține 10% reducere
Obține 10% reducere
  • Abonează-te la newsletter
  • Confirmă abonarea
  • Obține o reducere pentru prima comandă
Termenii și condițiile promoției
Termenii și condițiile promoției
1
Reducerile sunt aplicate automat.
2
Promoțiile
nu se cumulează.
3
Produse participante la promoție.
4
Promoție valabilă în limita stocului disponibil.
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .