Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Activitatea din depozitul GrădinaMax

GrădinaMax s-a lansat datorită dorinței de a oferi oamenilor din întreaga țară, posibilitatea achiziției unei game largi de produse agricole, atent selecționate. De-a lungul experienței noastre am reușit performanța de a colabora doar cu pepinierele de top din Europa, asigurând astfel garanția calității.

Pregătirea depozitului și recepția produselor

Odată cu apropierea începerii sezonului de plantare, angajații noștri dedicați și specializați în grădinărit, pregătesc depozitul cu profesionalism, pentru primirea noilor loturi de produse, care sosesc mereu în perioada cea mai apropiată livrării lor.

Expedierea coletelor este realizată cu o mare responsabilitate, luând în considerare anotimpul, sezonul de plantare și de transportare a acestora.

Pentru că intervalul de timp dintre expediere și primire, trebuie să fie cât mai scurt, ambalarea plantelor în colete se face cât mai aproape de momentul expedierii. Întotdeauna ținem cont de   condițiile de temperatură care pot influența în mod nefavorabil materialul săditor.

Iată cum decurge activitatea în depozitul GrădinaMax

  1. În momentul primirii transportului, angajații noștri au amenajat în prealabil spațiul de   depozitare, aranjând produsele în mod organizat, fiecare pe categorii, pentru  ca împachetarea comenzilor să fie cât mai eficient făcută.
  2. Comanda clientului este verificată atent, pentru ca ambalarea produselor în colete să  fie sigură, evitând deteriorarea plantelor pe timpul transportului.
  3. Materialul săditor este ambalat utilizând cea mai sigură metodă tehnologică, sistemul  de rădăcină fiind împachetat într-un substrat umed de turbă, îmbogățit cu minerale și  hidrogel. Vârfurile ramurilor sunt acoperite cu un strat de mastic pentru a preveni  pierderea umezelii.

Modalități de ambalare

  • Pomi fructiferi, fructe de pădure, trandafiri și viță de vie

Ambalarea nu este făcută manual, ci cu ajutorul echipamentelor mecanizate, care acoperă în totalitate sistemul de rădăcină și elimină riscul uscării și al deteriorării sistemului radicular. Pentru a se păstra umiditatea necesară, tijele trandafirilor sunt acoperite cu un strat de ceară. Fiecare butaș de trandafir va fi etichetat, pentru a putea fi diferențiate foarte ușor produsele.

  • Material săditor la ghiveci

Produsele din categoria ”Grădină și Sănătate” și ”Plante ornamentale” sunt livrate către tine în ghivece de tip P9 și D9.

  • Stoloni de căpșuni

Procesul de ambalare constă în împachetarea răsadurilor (5 sau 10 buc.) într-un substrat umed de turbă, îmbogățit cu minerale și hidrogel.

  • Plante perene, bulbi și tuberculi

Plantele perene sunt pregătite pentru livrare doar când acestea se află în stadiu de repaus. Rizomii sunt separați cu atenție și sunt ambalați în pungi de plastic, cu microperforații pentru o bună oxigenare.

De exemplu, bulbii de crin sunt ambalați împreună cu un substrat fertilizat cu minerale.

Țineți cont de faptul că plantele se află în perioada de repaus vegetativ și chiar dacă ele pot părea lipsite de viață, rădăcinile vor da lăstari imediat după sosirea temperaturilor favorabile.

   

Dacă încă nu ai o comandă plasată, acum este momentul pentru a o face! Alege produsele dorite din diversitatea bogată a magazinului nostru, iar noi îți vom livra materialul săditor de calitate EXCELENTĂ!

Publicat de: 25 mar 2018
Vizualizări: 2709
(Voturi: 1402, Evaluare: 4.7)
Lasă un comentariu
Roxana Maria
27 mar 2018

Felicitari pentru activitatea desfasurata! Sunteti seriosi si dedicati! Produsele comandate au fost pe masura asteptarilor! Calitate superioara!

GDiana
27 mar 2018

Vă mulțumim pentru aprecieri!

Andreea Negru
27 mar 2018

Produsele sunt senzationale! Comand in fiecare sezon, iar rezultatele sunt deosebite!

GDiana
27 mar 2018

Vă mulțumim pentru aprecieri!

Daniel Sanmartean
26 mar 2018

O echipa cu adevarat profesionista! Am primit produsle, sunt nemaipomenite, multumesc!

GIoan Mihut
26 mar 2018

Va multumim pentru aprecierea si increderea acordata!

Evaluare
Adaugă unul sau mai multe fișiere
    mc visa paypal fancurier