Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Articole

29 mai 2024
5

Grădină alpină cu conifere arată ca o insulă sălbatică, dar rămâne extrem de decorativă - o adevărată coastă de munte cu copaci, doar că în miniatură. Pietrele se îmbină frumos cu pinii, ienuperii și copacii Tui. Împreună creează un efect foarte pitoresc.

27 mai 2024
26

Cultivarea busuiocului la domiciliu este o plăcere pură, oferind ierburi proaspete pentru masă. Gustul delicat și aroma delicioasă a acestui condiment subtropical poate completa orice fel de mâncare, de la carne și legume la salate și deserturi.

24 mai 2024
30

Arborele de mătase atrage atenția cu frunzele sale frumoase și fructele sale gustoase. Aflați ce este acest arbore, care sunt beneficiile sale și cum poate fi folosit în medicină și în bucătărie.

22 mai 2024
31

Sosirea primăverii este un moment în care gândurile grădinarilor se îndreaptă spre împodobirea balcoanelor și teraselor cu flori frumoase. Cu toate acestea, în loc să cheltuiți o avere pe răsaduri gata făcute, luați în considerare posibilitatea de a crește singuri plantele din semințe.

20 mai 2024
25

Această prăjitură este de mult timp foarte populară în diferite țări din întreaga lume. Cu combinația dintre delicioasa pastă scurtă delicioasă, căpșunile suculente și coapte și cașul delicat, nimeni nu va rămâne indiferent. 

17 mai 2024
61

Primăvara este momentul în care grădina se trezește la viață, iar trandafirii - reginele spațiilor noastre verzi - încep un nou sezon cu o vigoare reînnoită. Pentru a ne bucura de splendoarea lor pe tot parcursul anului, trebuie să avem grijă de ei încă de la începutul primăverii.

16 mai 2024
114

Sparanghelul - o legumă foarte îndrăgită, pe care o așteptăm cu nerăbdare aproape tot timpul anului. Sezonul pentru aceste plante verzi perene începe la începutul lunii mai. Din păcate, nu mulți oameni sunt conștienți de faptul că cultivarea sparanghelului este solicitantă.

15 mai 2024
124

Trandafirul este cu siguranță regina grădinii, dar pentru ca acesta să își dezvolte pe deplin toată frumusețea, trebuie să pregătiți corespunzător răsadul și locul pentru el în grădină. Am compilat pentru tine instrucțiuni practice pentru ca tu să faci totul cum trebuie.

13 mai 2024
131

Rododendronii sunt arbuști asiatici cu flori, veșnic verzi și cu frunze caduce, care fac parte din familia heather. Sunt populari printre grădinari datorită florilor lor exotice luminoase și a îngrijirii relativ ușoare. Rododendronii și azaleele înrudite vin într-o varietate de dimensiuni și forme, ceea ce le face o alegere potrivită pentru crearea unei varietăți de compoziții peisagistice.

10 mai 2024
61

Grădinăritul este o activitate minunată și naturală pentru oameni. Puteți citi despre ea în Biblie sau o puteți încerca pe baza propriei experiențe. Poți crea o grădină frumoasă, plină de flori sau poți miza pe creșterea culturilor, asigurându-ți ție și celor dragi propriile legume, fructe și fructe de pădure cultivate organic.

mc visa paypal fancurier