Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Articole

25 iul 2024
12

Clematis este o plantă perenă de lux, o alpinistă cu flori frumoase care împodobește grădinile. Inflorescențele sale aspectuoase pe un fundal de frunziș verde creează o atmosferă romantică și confortabilă, animă compozițiile verticale și camuflează pereții și gardurile în timpul verii.

23 iul 2024
12

Stilul "old money" este o respingere a luxului ostentativ și a modei rapide în favoarea clasicilor și a valorilor tradiționale ale unei familii bogate. Acest stil subliniază faptul că bogăția proprietarilor nu a apărut ieri, ci este transmisă din generație în generație.

18 iul 2024
22

Tropical chic este un stil de design peisagistic care combină luxul exotic al tropicelor cu eleganța și rafinamentul accesoriilor și al mobilierului.

16 iul 2024
20

O rețetă neobișnuită de salată cu căpșuni, spanac și nuci.

11 iul 2024
27

Lavanda este un arbust argintiu cu flori strălucitoare de culoare liliachie sau roz, care creează o atmosferă de basm și transformă orice peisaj. Mirosul de lavandă poate fi calmant și relaxant, ameliorând stresul și îmbunătățind somnul.

09 iul 2024
34

Melcii sunt o adevărată pacoste pentru grădinari. Aceștia pot distruge culturile peste noapte. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să folosiți substanțe chimice - natura a pregătit metode eficiente și sigure de protecție împotriva acestor dăunători.

04 iul 2024
43

Magnolia este cel mai vechi copac cu flori de pe Pământ. Istoria sa datează din Cretacic și Terțiar. Magnoliile au supraviețuit multor epoci, fiind martorele unor schimbări incredibile în natură și climă.

02 iul 2024
59

Rododendronul este o comoară a grădinii, întruchipând frumusețea și grația. Florile sale luxuriante sunt uimitoare și creează o atmosferă magică. Pentru a oferi rododendron o viață lungă, trebuie să cunoașteți secretele cultivării sale cu succes.

27 iun 2024
45

Meiul pudrat afectează majoritatea florilor, dar trandafirii suferă în mod deosebit. Boala este periculoasă, dar atunci când se iau la timp măsurile potrivite, plantele pot fi salvate. Oediul este un grup de boli comune ale plantelor, inclusiv ale trandafirilor crescuți în grădini, sere și în interior.

25 iun 2024
73

Dacă li se acordă îngrijirea potrivită în timpul verii, vor crește și vor înflori în același loc timp de 10 sau chiar 15 ani, iar trandafiri cățărători și trandafirii de pat pot supraviețui chiar mai mult timp. Îngrijirea adecvată a trandafirilor în timpul verii pe o parcelă sau în grădină le permite să înflorească pe tot parcursul sezonului.

mc visa paypal fancurier